Doktor i intelektualac Vlada Jovanović nikad se nije želio medijski eksponirati, čak ni kada je karijera njegove bivše supruge Vesne Zmijanac bila vrhuncu. Njihova ljubavna priča počela je krajem osamdesetih kada su se upoznali na jednom snimanju na RTS-u gdje je Vlado radio u marketingu, i brzo su stupili u vezu i brak. Iz tog braka se 1989. rodila Nikolija.
Navodno intelektualac kao Vlada teško je podnosio svu pozornost koja je vladala oko jedne od najpoznatijih pjevačica bivše Jugoslavije. Iako je znao koga ženi, nije se zapravo nikada pomirio s time da će Vesnu dijeliti s “cijelom državom”.
Vesna nije nikada skrivala tko je otac njene kćeri, ali za veći dio javnosti on je i dalje nepoznanica. Sa Nikolijom je u odličnim odnosima, iako se nakon razvoda od Vesne Vlado se ponovno oženio i u drugom braku dobio još dvoje djece, kćer Teodoru i sina Luku.

Vlada Jovanović nije bio presretan kada je saznao kako se njegova i Vesnina kći odlučila baviti pjevanjem, što je potvrdila i sama Nikolija.
– Moj otac je “alergičan” na pjevačice i sve što ima veze sa showbizzom, još iz razdoblja kad je bio s mojom mamom. On mi, kao doktor znanosti, ne bi savjetovao da se bavim pjevanjem – izjavila je svojedobno Nikolija.
S.M