Tanja Savić vratila se na estradno nebo u punom sjaju. Ona je govorila o karijeri, ali i o slobodnom vremenu, kao i o tome kako se snalazi u kuhinji.
–Trudim se da se pojavljujem koliko god mogu u javnosti. Zaista sam veoma ponosna na sebe, veliki sam profesionalac, optimista i vjerujem da moja karijera ide uzlaznom putanjom – rekla je Tanja.
Savićeva je podijelila i šta najviše voli da radi kada nema obaveza i na koji način se opušta.
–Inače sam umjetnička duša, talentovana sam za slikanje, za crtanje, imam dobar rukopis, lijepo pišem, volim da čitam. Najviše volim da čitam psihologiju, “Vođa bez titule”, upravo tu knjigu čitam, sljedeća mi je “Četiri sporazuma sa samim sobom”, volim da rastem. Svako ko čita knjige zna da to doprinosi rastu, mi rastemo svakoga dana i moramo da radimo na sebi i da učimo – istakla je pjevačica.
Ona se povjerila i da je sada pravi maher u kuhinji, ali da nije svako jelo tako sjajno izgledalo prije nekoliko godina.
–U kulinarstvu sam zaista dobra, bilo je momenata na početku kada nisam znala da kuham, da mi jelo završi u kanti za smeće. Nisam imala od koga da učim, bila sam sama u Australiji. Bila sam primorana da kuham za djecu i sada sam pravi majstor u kuhinji -navela je Tanja u “Premijeri”.