Omiljeno jelo?
-Školjke.
Zašto kuhanje?
-Kulinarstvo je cijeli život u meni i ne mogu da zamislim sebe u drugoj profesiji.
Kada ste napravili prvo jelo?
-Sa deset godina.
Jeste li bili pomorac?
-Da, nekoliko godina.
Uzori?
-Svi dobri šefovi kuhinja koji su nešto dobro napravili.
Najdraži začin?
-Zavisi od momenta.
Vino ili pivo?
-Vino.
Kako se nosite sa titulom najzgodnijeg kuhara?
-Ako je tako, neka ljudi misle. Šta ja imam da dodam?
Teretana ili plivanje?
-Plivanje, samo što zimi rijeđe to prakticiram.
Najveći strah?
-Da mi ne uspije jelo.
Omiljena kuhunja?
-Mediteranska.
Da li kuhanjem osvajate djevojke?
-Kažu da ljubav ide preko stomaka, ali treba tu malo više truda.
Da li je bilo teško biti maneken?
-Ne, ponovio bih.
Automobili ili motori?
-Volim i jedno i drugo.
„Tri, dva, jedan kuhaj“?
-Sjajan šou i bilo je dosta zabave na snimanjima.
Put do uspješnog šefa kuhinje?
-Rad i samo rad.
Omiljena destinacija za odmor?
-Bilo gdje na moru.
Tetovaže?
-Svaka ima svoje značenje.
Ljubav na prvi pogled, da ili ne?
-Nisam siguran da to postoji.
Razgovarala: N. N.